El IV Congrés de Serveis Socials Bàsics i Especialitzats comença a rodar i obre el termini de presentació de comunicacions i pòsters

25-02-2021   |  Barcelona

Presenta el fruit del teu treball en serveis socials fins al 6 de maig i participa al IV CSSBE el 16 i 17 de setembre de 2021.

El IV Congrés de Serveis Socials Bàsics i Especialitzats ja està en marxa. L’organització, que en aquesta ocasió recau principalment en el Col·legi de Pedagogia de Catalunya com a col·legi amfitrió, ja ha presentat el web, el preprograma i ha obert el termini de presentació de comunicacions i pòsters.

El congrés amb més participació i ressò que organitzen els col·legis vinculats als serveis socials de Catalunya se celebra biennalment coorganitzat per CEESC, TSCAT, COPC i COPEC, alternativament. La IV edició del CSSBE se celebrarà el proper 16 i 17 de setembre i porta per títol Dependències al llarg del cicle vital. enfortiment i autonomia.

Fins al 6 de maig, l’organització fa una crida a presentar comunicacions i pòsters sobre la temàtica del congrés:

  • Les dependències vers les addiccions (a les drogodependències, a les noves tecnologies, etc.)
  • Les dependències relacionals en el cicle vital (intra-familiar, en els estils educatius, en les relacions entre iguals, en les transicions del cicle vital, etc.)
  • Les diversitats i altres situacions que generen dependència (processos migratoris, factors de vulnerabilitat,diversitat funcional... )
  • Els sistemes generadors d'autonomia i dependència (l'ètica de la cura, feminització de la cura, interdependència, metodologies d'intervenció, treball grupal i comunitari)
  • Les dependències de la vida, també tractades des de la interdependència, l'enfortiment i l'autonomia, com a contrapunt.

La presentació de comunicacions i/o pòsters, pot ser d'un projecte o investigació avalat per la pràctica professional i amb relació als eixos anteriors. A més, també es pot incloure la situació de pandèmia per la COVID-19, com a situació de crisi sanitària, econòmica i social.

Els col·legiats i col·legiades que vulguin més informació per presentar un pòster o comunicació poden consultar el web del IV CSSBE, on trobareu la fitxa de sol·licitud. Per a més informació o per qualsevol consulta, podeu posar-vos en contacte amb el comitè organitzador al correu electrònic del congrés: css20@pedagogs.cat.

  Etiquetes: Formació , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC