La Delegació Territorial de Tarragona celebra el Patró de la Psicologia presentant virtualment la remodelació de les seves instal·lacions

24-02-2021   |  Tarragona

L'acte d'inauguració presencial es posposa al moment que la situació epidemiològica ho permeti.

La Delegació Territorial de Tarragona del COPC presenta la remodelació de les seves instal·lacions amb un vídeo en què els membres de la Junta Rectora expliquen els nous espais i funcionalitats. Després d'uns mesos en què la situació epidemiològica no ha permès celebrar un acte d'inauguració presencial, finalment s'ha decidit fer una presentació virtual aprofitant la commemoració de Juan Huarte de Saint Jean, patró de la psicologia.

Tal com es pot veure en el vídeo, les obres del local de la Delegació han remodelat completament les seves dependències per tal que sigui un espai més càlid, acollidor i funcional. Entre les diverses novetats del local, que es manté en la mateixa ubicació, hi ha la porta d’entrada, ara situada a la part del davant. També la biblioteca, ara oberta i integrada en un espai multiús i col·laboratiu on llegir-ne les obres. L’espai de formació també és més obert, per afavorir la participació i la col·laboració del assistents a les formacions. Finalment, es presenta també un nou espai de reunió, tant per a la Junta Rectora de la Delegació com per als grups de treball. Descobreix totes les altres novetats que fan que la Delegació sigui l’esperada llar dels psicòlegs i psicòlogues de la demarcació, i que la remodelació del local ha fet possible.

A causa de les actuals restriccions per evitar l’expansió de l’epidèmia de COVID-19 i que la Delegació no pot convocar els col·legiats i col·legiades a un acte presencial d’inauguració a curt termini, la Junta Rectora posposa l’esdeveniment sine die per al moment en què sigui possible. D’altra banda, tots els col·legiats i col·legiades que necessitin acudir a la Delegació per algun motiu, oberta de dilluns a dijous de 9 a 17 hores, gaudiran immediatament de les noves intal·lacions. La resta de col·legiats i col·legiades, mentrestant, poden gaudir-ne a través del vídeo de presentació virtual, que els ajudarà a fer-se una idea de les noves possibilitats de les instal·lacions. 

La Junta Rectora de la Delegació de Tarragona espera que les persones col·legiades se sentin com a casa seva al local de la Delegació i que en gaudeixin com a espai de treball, com a espai de relaxació anant-hi a prendre un cafè o a llegir un llibre, a trobar-s’hi amb col·legues de professió. Esperem el moment en què la pandèmia ho permeti posar en pràctica i oferir-ho als col·legiats i col·legiades.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC