Itamar Rogovsky imparteix el Seminario Internacional en Desarrollo Organizacional y Consultoría de Procesos

22-02-2021   |  Barcelona

Aquesta 41 edició, que comença el 9 d’abril, compta amb el suport del COPC (SPOT) i encara té places disponibles amb descompte per a col·legiats i col·legiades.

El Seminario Internacional en Desarrollo Organizacional y Consultoría de Procesos té oberta l'edició número 41 que començarà el proper 9 d’abril i es durà a terme de manera telemàtica. L’esdeveniment, organitzat per GR Global Intitute for Organizational Development compta  ambel reconeixement i el  suport  del COPC (Secció de Psicologia de les Organitzacions i del Treball), i és impartit i dirigit per Itamar Rogovsky, un reconegut líder mundial en l'àrea del Desenvolupament Organitzacional i gestió del canvi, les aportacions del qual són extensament estudiades i utilitzades, ja que són pioneres en les àrees de la seva competència. Gràcies al conveni que va signar el COPC l’any 2016,  els col·legiats i col·legiades tenen un 15% de descompte en el preu de la matrícula del seminari, a més d’un grup de treball DO Alumni Itamar Rogovsky on donar continuïtat als aprenentatges del seminari.

La formació està orientada a professionals de recursos humans, consultoria, enginyeria, economia, informàtica i anàlisi de sistemes, treball social, psicologia, sociologia, i professionals vinculats al món de les organitzacions privades, públiques i ONG en les àrees d'organització, desenvolupament de recursos humans i altres perfils directius: no espereu més i apunteu-vos-hi.

Per a més informació, podeu consultar la pàgina web informativa, trucar al 659189026 o escriure al formacionesitamaryalumni@gmail.com .


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC