El COPC obre la sol·licitud de vacunació en fase 1 per a psicòlegs i psicòlogues que desenvolupen tasques assistencials presencials

18-02-2021   |  Barcelona

[Últim dia per realizar la inscripció voluntària] El Departament de Salut amplia el criteri de vacunació, que ara es fa extensiu a tots els psicòlegs i psicòlogues per als quals és imprescindible realitzar la seva tasca assistencial presencialment.

El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ha ampliat l’univers de col·lectius de persones que poden vacunar-se de forma prioritària en fase 1 de vacunació. Si fins ara calia ser psicòleg o psicòloga sanitari, actualment ja no és imprescindible i la possibilitat de vacunació s’eixampla a tots els psicòlegs i psicòlogues que exerceixen les seves funcions presencialment, siguin sanitaris o no.

Per sol·licitar la vacunació prioritària, els psicòlegs i psicòlogues que no ho havien pogut sol·licitar prèviament perquè no complien els requisits més restrictius, poden emplenar aquest formulari. Per tal de tenir-hi accés, cal iniciar sessió al web com a persona col·legiada, amb el vostre número de col·legiació i clau d’accés. En cas que no ho hàgiu fet prèviament, podeu prémer aquest enllaç a les preguntes freqüents d’accés a l’àrea privada del web.

Cal remarcar que la campanya de vacunació de professionals es fa amb la vacuna d’Oxford-AstraZeneca, adient per persones de 18 a 55 anys. El Departament de Salut ha publicat un document d’informació sobre la vacuna d’Oxford-AstraZeneca que pot resoldre totes les preguntes de les persones que vulguin vacunar-s’hi. 

Per últim, cal ressaltar, en conseqüència, que actualment el COPC manté oberts dos formularis per sol·licitar la vacunació prioritària en fase 1.

Les persones majors de 55 anys poden sol·licitar igualment ser vacunades amb aquests formularis, però seran citades més endavant per rebre un altre tipus de vacuna.

El termini per realitzar la incripció voluntaria finalitza el dia 25 de març de 2021

  Etiquetes: Professional , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC