La Junta de Govern del COPC ajorna la celebració de l’Acte del Patró 2021

18-02-2021   |  Barcelona

En aquest comunicat el COPC dona a conèixer el treball guanyador dels premis de la II Edició Premi COPC al foment dels grups de treball de 2020

Tradicionalment el COPC ha celebrat l’acte del patró de la psicologia, Juan Huarte de San Juan, cada mes de febrer. L’acte, de caràcter lúdic, es planteja com un reconeixement a la dedicació i el treball constant de tots els psicòlegs i psicòlogues que vetllen pel benestar de les persones i aprofundeixen en l’estudi de la professió i que han complert 25 anys de col·legiació.

Aquest any, a causa de la situació que ha condicionat celebracions i actes durant gairebé l’últim any, la Junta de Govern del COPC ha pres la decisió d’ajornar la celebració fins que es pugui realitzar de manera presencial. S’espera que en el moment que sigui possible el retrobament dels companys i companyes en un acte tan especial es pugui dur a terme amb la il·lusió que tradicionalment ha acompanyat aquest dia.

Com a conseqüència, queda ajornat també l’homenatge a les persones col·legiades d’honor que cada any participen en aquesta celebració.

L’ajornament de l’Acte del Patró suposa també l’ajornament de la cerimònia de lliurament dels premis al foment dels grups de treball 2020, que el COPC va convocar en la seva segona edició l’any passat. La Junta de Govern del COPC, però, vol aprofitar aquest comunicat per complir amb el compromís d’anunciar el guanyador que segons les bases establertes s’hagués realitzat en el mateix acte de celebració del patró de la psicologia.

Així doncs, el COPC comunica oficialment en aquest escrit l’únic guanyador del premi de la II Edició Premi COPC al foment dels grups de treball 2020 dotat amb 8.000 euros i dona l’enhorabona al Grup de Treball de Coordinació de Parentalitat pel treball presentat: “Directrices de buenas prácticas para el ejercicio de la coordinación de parentalidad”. Podeu consultar el treball en aquest enllaç.

La Junta de Govern del COPC i els mateixos membres del jurat dels Premis, compost per Dolors Liria (vocal comissionada de desenvolupament professional i ocupabilitat), Oscar Pino (vocal comissionat per recerca i universitats) i Núria Casanova (presidenta del Consell Social) volen agrair la participació dels diferents grups de treball en la segona edició dels premis i compartir una breu explicació de l’excepcional situació en què s’han declarat deserts el segon i tercer premis i la menció especial d’aquesta convocatòria.

Malauradament, les propostes rebudes no complien amb alguns dels requisits per optar als premis, a excepció  del treball guanyador. Tot i no haver pogut optar a aquest reconeixement, el jurat vol remarcar l’alt nivell dels articles presentats que compten amb un innegable valor pel COPC i per a la professió i espera que es puguin valorar més endavant.

Una vegada més, el COPC vol felicitar a tots i totes els participants, per la seva implicació amb el Premi COPC al foment dels grups de treball, un projecte fruit de la voluntat de la Junta de Govern del COPC de reconèixer i recompensar l’esforç dels més de 120 grups de treball amb els que compta el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya.

Junta de Govern del COPC

  Etiquetes: COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC