El Cicle intercol·legial de seminaris web sobre migracions us espera totes les setmanes de març

18-02-2021   |  Lleida

El calidoscopi de les migracions, una diversitat de mirades és el títol del cicle que organitzen conjuntament el COPEC, el COTSC, el CEESC, la UdL i la Delegació Territorial de Lleida del COPC.

Totes les setmanes del mes de març teniu una cita amb la intercol·legial i la temàtica de les migracions. Les sessions, que comencen el 4 de març i es programen de 18 a 20 h, tenen una estructura de dues parts: una primera amb una ponència, i una segona amb una experiència pràctica. El format és el seminari web, webinar, o sigui que es pot seguir còmodament de forma telemàtica.

El cicle està organitzat conjuntament per la Delegació Territorial de Lleida del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, el Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya, el Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya, el Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya i la Universitat de Lleida. A més, hi col·labora la Comissió de Cultura del COPC.

El programa i ponents de les sessions és en aquest enllaç, i inclou les següents activitats:

4 de març
Ponència: Les migracions actuals: particularitats, evolució i context. A càrrec de Gemma Pinyol, politòloga i directora de polítiques migratòries i diversitat a Instratègies.
Experiència: Arriscar-se a emigrar i a acollir: entrevista a un jove i un adult per les seves experiències de migració i integració.

10 de març
Ponència: Les dificultats per reconèixer la ciutadania. barreres que obstaculitzen la regularització de les persones migrades.
Experiència: Projecte llars del seminari: una experiència d’habitatge social.

17 de març
Ponència: Reconeixements i identitats. les dificultats per exercir la ciutadania.
Experiència: Unim cultures, una experiència de compromís des de l’àmbit universitari. A càrrec de membres de l’associació.

24 de març
Ponència: Tothom és estrany a l‘espai públic: la visibilitat en temps de distància social.
Experiència: Comunitats d’aprenentatge a l’escola de Pardinyes de Lleida. 

La intercol·legial espera la vostra participació. Per a més informació i inscripcions, cooperacio@udl.cat .

  Etiquetes: Lleida , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC