Teatrefòrum sobre “El pequeño poni” a Montornès del Vallès amb un 50% de descompte per a persones col·legiades

17-02-2021   |  Barcelona

El 27 de febrer, Mònica Algueró participa del col·loqui sobre l’assetjament amb la companyia i el públic assistent.

A causa de l’inesgotable èxit de l’obra El pequeño poni, el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya torna a programar un teatrefòrum per parlar de psicologia amb el públic assistent a Montornès del Vallès, el proper 27 de febrer.

L’obra es representarà a l’Espai Cultural Montbarri, a les 19 h, en una convocatòria organitzada per l’Ajuntament. Acabada la funció tindrà lloc un col·loqui entre actors, públic i Mònica Algueró, vocal de la Junta d Govern i presidenta de la Secció de Psicologia de la Intervenció Social.

Els col·legiats i col·legiades del COPC tenen un descompte del 50% en el preu només de la primera entrada, ja que el preu ja és molt reduït en tots els casos. Per aprofitar la promoció, només us cal saber el codi promicional que s’amaga darrere d’aquest enllaç, per al qual cal que inicieu sessió de persona col·legiada al web: només cal escriure el número de col·legiació i la contrasenya. A continuació ja podeu comprar l’entrada en aquest altre enllaç al web de compra d’entrades anticipades.

Per a més informació sobre l’obra o la funció, podeu escriure a teatre@montornes.cat


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC