El COPC organitza una xerrada amb cada secció per parlar amb un expert o experta de les sortides laborals en cada àmbit professional

17-02-2021   |  Barcelona

Les xerrades del cicle sobre sortides professionals de la psicologia es realitzaran un dimecres al mes durant tot el 2021 i seran de caràcter gratuït.

El COPC ha organitzat per aquest 2021 el cicle de xerrades sobre sortides professionals de la psicologia, amb l’objectiu de donar a conèixer les diferents opcions professionals de la psicologia, a través de l’experiència dels experts i expertes que formen part de les diferents seccions professionals del COPC.

Aquest cicle està destinat a les persones col·legiades i precol·legiades que tinguin interès en una àrea d’intervenció determinada, però també estaran obertes per a estudiants de tercer i quart de psicologia de les diferents universitats que tinguin interès per una sortida professional i vulguin conèixer en profunditat quines son les competències clau i els àmbits d’actuació per a la seva inserció laboral.

Les xerrades es faran a la tarda i tindran una duració d’una hora i mitja; els ponents explicaran les competències específiques de cada sortida professional, els àmbits d’actuació, els reptes de futur, i els estudis o regulacions específiques de referència. Al final de cada xerrada, es tancarà amb una roda de preguntes per part dels assistents.

El Cicle va obrir el passat mes de gener amb la xerrada de psicologia de l’educació i aquest mes de febrer amb la xerrada de psicologia clínica i de la salut. Pròximament s’organitzaran les xerrades de psicologia de les organitzacions i psicologia comunitària i de la intervenció social i les inscripcions es podran formalitzar a través del calendari del nostre web i s’impartiran en línia.

Per a més informació, o si tens interès per una xerrada concreta, i vols conèixer quan es realitzarà, pots consultar al Departament de Desenvolupament professional: ocupacio@copc.cat.

  Etiquetes: Professional , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC