La Delegació de Lleida arriba a un acord amb l'Hospital Sant Joan de Déu per impulsar la formació i la docència en psicologia

16-02-2021   |  Lleida

Aquestes sinergies afavoriran l’intercanvi d'informació sobre temes de formació, publicacions, tests i altres materials d'interès per a totes dues institucions.

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, Delegació de Lleida, i l'Hospital Sant Joan de Déu Terres de Lleida acaben de signar un conveni de col·laboració per impulsar la formació i la docència en psicologia. A l’acord, on s’estableix que “per aconseguir un major grau d'eficiència, les dues institucions consideren necessari desenvolupar iniciatives de col·laboració”, es fixa un marc d'actuació per les successives accions conjuntes i es detallen iniciatives com el desenvolupament d’activitats de formació i docència en matèries d'interès comú per a ambdues institucions, així com cursos, jornades, etc.
 
El president de la Delegació territorial de Lleida, Jaume Celma, ha explicat que l’objectiu de l'acord és "apropar la realitat del Col·legi als professionals que hi treballen en el nostre àmbit, per realitzar accions conjuntes en benefici de la psicologia”. Aquestes sinergies afavoriran l’intercanvi recíproc d'informació sobre temes de formació, publicacions, tests i altres materials d'interès per a totes dues institucions.
 
Per la seva banda, Jaume Capdevila, gerent de l'Hospital Sant Joan de Déu Terres de Lleida, ha destacat que “l’assistència s’enriqueix amb la docència i la recerca". I que "aquest acord ajudarà a millorar el nivell de la pràctica assistencial i revertirà, i més en el moment actual, en una millor atenció a la ciutadania i als residents”.
 
A més a més, l’acord de col·laboració neix amb l'esperit de fomentar el debat i l'intercanvi d'experiències sobre tots aquells temes que puguin beneficiar les dues institucions.
  Etiquetes: Convenis , Lleida , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC