S’amplia el termini per sol·licitar la vacunació voluntària contra la COVID-19 dels psicòlegs i psicòlogues que exerceixen en l’àmbit sanitari privat

11-02-2021   |  Barcelona

Durant els propers dies s’obrirà la sol·licitud per a professionals de la psicologia que desenvolupen tasques assitencials no sanitàries de manera presencial.

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, seguint les indicacions rebudes del Departament de Salut ahir dia 10 de febrer, amplia el termini d’inscripció per als psicòlegs i les psicòlogues en actiu en l’àmbit sanitari privat que desitgin sol·licitar la vacunació voluntària contra la COVID-19. Així doncs, el període per realitzar la inscripció voluntària previst en un inici fins al dia 12 de febrer s'estén de manera indefinida.

Si ets psicòleg o psicòloga, estàs exercint en activitats sanitàries, treballes en l’àmbit privat i vols sol·licitar la vacunació en fase 1, el COPC posa a la teva disposició aquest formulari.  El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya remetrà la teva sol·licitud al Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, l’administració competent, que serà el responsable de contactar amb les persones sol·licitants.

La vacunació dels professionals en la fase 1 està adreçada exclusivament als col·lectius sanitaris en exercici prestadors de serveis essencials especialment exposats al virus. 
 
En aquest enllaç podeu consultar informació d’interès sobre la vacuna.  
*Nota: Si ets major de 55 anys, seràs citat/ada posteriorment per rebre un altre tipus de vacuna.

Pròximament s’obrirà un segon formulari per gestionar la sol·licitud voluntària dels i les professionals de la psicologia que desenvolupen tasques assistencials no sanitàries de manera presencial. El COPC informarà de totes les actualitzacions i novetats pels canals habituals.

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC