Sabies que cada 15 dies la Biblioteca del COPC destaca novetats de llibres electrònics a la plataforma OdiloTK?

11-02-2021   |  Barcelona

OdiloTK és un nou servei de préstec de llibres electrònics per a la vostra lectura a través de dispositius com ara ordinadors, tauletes, mòbils i llibres electrònics.

La Biblioteca del col·legi us anima a fer ús de la plataforma de préstec de llibres electrònics OdiloTK. És per això que, cada 15 dies, actualitzarà el carrousel de la pàgina principal de la plataforma amb les principals novetats pel que fa a llibres electrònics
 
Així, podreu estar al dia de les publicacions disponibles en format digital per a la vostra lectura a través de dispositius com ara ordinadors, tauletes, mòbils i llibres electrònics. El fons de llibres estarà en constant creixement sempre amb el compromís d'adaptar-se a les demandes i necessitats dels col·legiats i col·legiades.
 
Premeu aquí sempre que vulgueu consultar les novetats.
 
Sobre Odilo TK
 
Us recordem que la plataforma us permetrà accedir a la lectura de llibres electrònics online offline. L'eina també ofereix funcionalitats com per exemple la possibilitat de lectura text to speech (lectura a través d'àudio), l'adaptació en la visualització del text (mida de la lletra o el paràgraf), la incorporació de marcadors de pàgines o la creació de notes, llistes de títols o resums de títols preferits. A més, en la modalitat en línia podreu consultar el diccionari, utilitzar el traductor o consultar pàgines informatives. 
 
OdiloTK també us permetrà gestionar l'autopréstec, fer-ne renovacions, consultar el vostre historial de préstec, llegir noticifacions d'avís i gestionar dispositius associats. 
 
En aquest enllaç hi trobareu un breu manual que us servirà per treure el màxim partit al recurs que ofereix la Biblioteca.

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC