La Delegació Territorial de Tarragona organitza tres conferències gratuïtes en línia per commemorar Juan Huarte de San Juan, patró de la Psicologia

10-02-2021   |  Tarragona

Es tracta de tres activitats telemàtiques que es celebraran els dies 23, 26 i 27 de febrer les inscripcions de les quals ja estan obertes.

El proper 24 de febrer, com cada any, es celebra el dia del patró de la Psicologia. En commemoració a Juan Huarte de San Juan, la Delegació Territorial de Tarragona del COPC, organitza tres conferències gratuïtes en línia.
 
Les activitats online programades, a les quals ja us podeu inscriure, són:

  • 23/02/2021 - Conferència: Mindfulness i Emocions. Com relacionar-nos amb el que sentim d’una forma lúcida i intel·ligent. En aquesta xerrada es presenta el Mindfulness com una pràctica i una habilitat molt valuosa tant per als i les professionals de la psicologia i de la relació d'ajuda, com per a la vida diària de qualsevol persona. L'activitat es centrarà en l'aplicació del Mindfulness al treball amb les emocions, des d'un ampli enfocament que integra psicologies d'Orient i Occident. S'examinarà com aquesta pràctica pot ajudar a estar presents i ser conscients dels nostres sentiments, sensacions, pensaments i accions, afavorint la connexió amb la nostra experiència interna. L'activitat començarà a les 19 h. Us hi podeu inscriure fins el dia 22 de febrer.

  • 26/02/2021Conferència: És la COVID-19 una experiència traumàtica? La conferència introduirà el debat actual entre les persones expertes en estudis sobre estrès i trauma sobre si la COVID-19 i les seves conseqüències poden ser valodades com a "fet traumàtic" i, si així ho fos, amb quines característiques específiques. La conferència arrencarà a les 19 h i ja té les inscripcions obertes. Podeu sumar-vos-hi fins el dia 25 de febrer.

  • 27/02/2021 - Conferència: La teràpia online. Seguretat, confidencialitat i noves competències del professional de la psicologia. L'activitat durà a terme una introducció a la teràpia online posant èmfasi en els aspectes legals, ètics i deontològics relacionats amb la seva pràctica. Per aquest motiu, es presentaran sistemes de videoconferència, correu electrònic i missatgeria instantània segurs, encriptats i que permetran mantenir la confidencialitat dels pacients o usuaris. Així, les persones que hi assisteixin adquiriran els coneixements necessaris per adaptar la seva pràctica clínica als requeriments de les regulacions actuals. També es presentaran solucions tecnològiques que permetran abordar i millorar les principals limitacions de la teràpia online actual. En aquest cas, l'activitat es començarà a les 10 h. Com a màxim, podeu formalitzar la inscripció el dia 26 de febrer.
 
La Delegació Territorial de Tarragona espera les vostres inscripcions per commemorar i compartir amb vosaltres un dels dies més significatius del món de la Psicologia. Si ho voleu, podeu descarregar-vos aquí, o als adjunts de la notícia, el cartell que la delegació ha fet per la ocasió.

 

  Etiquetes: Tarragona , Formació

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC