Congrés Internacional Altas Capacidades y Superdotación

03-05-2017   |  Barcelona

El proper 23 i 24 de juny es celebra, a Oviedo, el Congrés Internacional Altas Capacidades y Superdotación, ¡Mírame y Compréndeme! (Identificació i atenció precoç de les altes capacitats i la superdotació).

El proper 23 i 24 de juny es celebra, a Oviedo, el Congrés Internacional Altas Capacidades y Superdotación, ¡Mírame y Compréndeme! (Identificació i atenció precoç de les altes capacitats i la superdotació).

El congrés vol posar sobre la taula diferents aspectes relacionats amb les altes capacitats com són la sensibilitat, l’estrès, el TDAH com a calaix de sastre o la teoria de la desintegració positiva. A més, comptarà amb una taula d’experiències en l’àmbit educatiu a España.

Els principals ponents que hi participaran són Mª Dolores Palacio, presidenta de la Asociación Enol; Javier Berché, president de la Fundació Privada Javier Berché (FPJB); Esther Moreno, directora executiva d’organització de la FPJB Coaching Juvenil y Familiar; Gonzalo Vilasau, psicòleg clínic expert en altes capacitats i superdotació; Marino Pérez Álvarez, doctor en Psicologia, catedràtic de la Universidad de Oviedo, Linda K. Silverman, directora del Gifted Child Development Center de Denver; Grabriella Visani, psicòloga del Gifted Child Development Center de Denver; Carmen Sanz Chacón, presidenta de la Fundació el Mundo del Superdotado; Jeanne Siaud-Facchin, psicòloga clínica de l’Hospital de Marsella; Juan Antonio Álvarez García, psicòleg clínic, mediador familiar; Mª Teresa Fernández Reyes, directora del centre CADIS. Centro Andaluz de Diferenciación e Intervención en Altas Capacidades, i Marta Gallego Torres, psicopedagoga y educadora social, Colegio Agora, Fundación Javier Berché.

Les inscripcions al Congrés Internacional Altas Capacidades y Superdotación, ¡Mírame y Compréndeme! estan obertes, només cal que aneu al seu web i formalitzeu el registre. Les places són limitades.

  Etiquetes: Activitats externes

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC