PIMEC ofereix dos programes de viabilitat empresarial gratuïts a col·legiats i col·legiades: un per PIME, l’altre per a persones autònomes

04-02-2021   |  Barcelona

Aprofita l’acord de col·laboració signat entre PIMEC i el COPC i beneficia’t dels instruments que donen solucions per a la teva activitat empresarial.

La crisi provocada per la COVID-19, i totes les restriccions a les activitats econòmiques que ha comportat, ha compromès la viabilitat econòmica de moltes iniciatives empresarials que, ja sigui a títol personal com a persona autònoma o com a petita o mitjana empresa, s’han vist afectades pel nou marc de regulació que ha generat la pandèmia. 

Per tal de promoure la viabilitat de les activitats empresarials, PIMEC ha obert dos programes gratuïts, en què s’assessora per adaptar solucions de viabilitat a les iniciatives econòmiques dels col·legiats i col·legiades. El primer programa està destinat a petites i mitjanes empreses i el segon, per a col·legiats i col·legiades autònoms. 

  • En primer lloc, el Pla de viabilitat empresarial, és un programa totalment subvencionat que compta amb els millors professionals especialitzats, i que està concebut per persones empresàries per ajudar a altres empreses. Contempla la possibilitat d’obtenir un informe d’autodiagnosi, la participació en píndoles formatives i la disponibilitat d’una consultoria professionalitzada, amb la finalitat de poder fer un pla de viabilitat i salvar empreses.

    El Pla de Viabilitat té per objectius: diagnosticar, de forma clara a curt i mitjà termini, la situació i viabilitat de l’empresa amb indicadors predictius dels àmbits econòmic, financer, laboral, estratègic comercial i organitzacional; segon,  capacitar l’empresariat amb el conjunt d’eines necessàries, per tal de portar a terme una anàlisi i reflexió i una identificació clara dels factors claus de canvi o transformació per assegurar la viabilitat de les empreses; tercer, estructurar un full de ruta de viabilitat empresarial de l’empresa, on es defineixin les accions necessàries a executar per assolir els objectius establerts. Finalment, aconseguir la viabilitat del negoci a mitjà i llarg termini. Per a més informació i contacte, podeu consultar l’arxiu adjunt o el web del programa
  • El segon programa és el Consolida't, adreçat específicament a persones autònomes i també totalment gratuït. Permet fer l’acompanyament d’un assessor durant uns mesos i la participació en càpsules formatives, amb la finalitat de consolidar i potenciar l’activitat de les persones d’aquest col·lectiu. 

Aquestes eines poden ser necessàries per les empreses de col·legiats i col·legiades que actualment passen dificultats, però també a la resta: aprofiteu-les i feu un pas endavant per  garantir el funcionament de la vostra activitat en les millors condicions.

  Etiquetes: Professional , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC