El COPC ja ha precol·legiat 900 persones des de 2016

04-02-2021   |  Barcelona

La precol·legiació, figura pensada per a estudiants de psicologia, permet gaudir de gran part dels serveis del COPC abans de començar a exercir professionalment.

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya ha arribat a la precol·legiació número 900, gràcies a la precol·legiació de la Sara López. L’estudiant de psicologia va passar per la seu del Col·legi a recollir uns petits detalls per commemorar la xifra i rebre la benvinguda al COPC.

Aquest tipus de vinculació amb el Col·legi, la precol·legiació, és la forma de col·legiació que el COPC ha dissenyat per a estudiants de tercer i quart curs del grau en psicologia i estudiants que cursen el seu primer Màster a qualsevol universitat de l’estat espanyol. Té la voluntat de familiaritzar els serveis del COPC entre els seus futurs usuaris i usuàries, així com afavorir la incorporació progressiva i la participació de les noves generacions de psicòlegs i psicòlogues al Col·legi. Posteriorment, un cop superats els estudis corresponents, es poden incorporar com a col·legiats i col·legiades amb plens drets i deures, i descomptant-se l’import de la quota precol·legial de la quota de col·legiació.

La persona precol·legiada es beneficia de gran part dels serveis que ofereix el COPC, a un preu reduït de 30 € l’any i sense quota d’alta. Entre els serveis que els precol·legiats i precol·legiades tenen a la seva disposició destaquen:

  • Accés a les plataformes de formació i preu reduït a les activitats formatives.
  • Accés a les sessions d’inici d’activitat professional que s’imparteixen.
  • Beneficis derivats de la signatura de convenis amb d’altres entitats.
  • Assegurança de responsabilitat civil (12 €/any no inclosos a la quota).
  • Accés a la biblioteca i videoteca del COPC (queda exclòs el servei de préstec i venda de tests).
  • Carnet col·legial.
Si coneixeu estudiants de psicologia que agrairien poder gaudir la infraestructura del COPC, informeu-los de la precol·legiació i feu-los partícips del Col·legi
  Etiquetes: Serveis COPC , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC