Necessites consultar o tenir en préstec un llibre d’una facultat de psicologia però no n’ets estudiant? Demana’l a través de la Biblio del COPC

28-01-2021   |  Barcelona

Gràcies a un acord de reciprocitat, gaudeixes del dret de préstec dels llibres i revistes del Catàleg Col·lectiu d'Universitats de Catalunya.

Els col·legiats i col·legiades poden gaudir de tot el fons bibliogràfic de les facultats de psicologia de Catalunya. Gràcies a l’acord entre el COPC i el Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya (CSUC), les persones col·legiades poden sol·licitar els llibres de les biblioteques universitàries inclosos dins del Catàleg Col·lectiu d'Universitats de Catalunya (CCUC), així com dels articles de revistes. Per tant, no només es poden sol·licitar en préstec els llibres de les biblioteques de les facultats de psicologia, sinó de totes les biblioteques de les universitats catalanes adscrites al CCUC. Recíprocament, la Biblioteca del COPC presta els documents que sol·liciten els usuaris del CCUC, a excepció dels tests psicològics i programes d'intervenció.

Es poden demanar un màxim de quatre documents anuals i el préstec de llibres és un servei gratuït; la recollida del material s'haurà de fer de forma presencial a les Biblioteques del COPC corresponent. Per sol·licitar articles cal abonar el cost de les còpies, segons tarifes vigents de la biblioteca a què es sol·licita, i es reben per correu electrònic. Per a fer les sol·licituds s'ha d'accedir al CCUC i, un cop realitzada la cerca, accedir al resultat i a l'opció Com trobar-ho/Préstec Interbibliotecari i omplir el formulari de petició. Per a qualsevol dubte podeu adreçar-vos a l'adreça biblio@copc.cat.

Aprofiteu tot el cabal de coneixement que la biblio del COPC us posa a disposició o escull la part que més valor aporti a la teva pràctica professional: les biblioteques del COPC hi són per ajudar-te.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC