Quines són les formacions que el COPC ha pensat expressament per a tu? Consulta el programa d’activitats formatives de cada secció professional

28-01-2021   |  Barcelona

Si treballes o t’interessa un àmbit concret de la psicologia, consulta només les activitats de formació contínua que el Col·legi programa per a les teves preferències.

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya dissenya un pla de formació anual gràcies al coneixement i l’esforç de totes les seves seccions professionals. La psicologia té múltiples àmbits professionals, i diversos experts i expertes en cadascun d’aquests àmbits, que comparteixen la seva expertesa i experiència professional a les formacions del Col·legi. Vols aprofitar-te’n des de casa? Cursa les formacions en línia del COPC.

La setmana passada el COPC us presentava el programa d’activitats formatives del trimestre, avui us presenta el programa de les activitats específiques del teu àmbit. Vols saber en quines dates el COPC t’ofereix una activitat del teu àmbit? Clica damunt de l’àmbit corresponent i aprofita les activitats que ha organitzat per a tu cada secció professional del COPC: 

 Pots inscriure’t a les activitats en aquest enllaç a l’apartat de formació del web del COPC.

  Etiquetes: Formació , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC