El COPC obre la convocatòria 2021 d’ajuts 0’7 per a projectes socials de cooperació al desenvolupament i/o projectes humanitaris relacionats amb l’àmbit de la psicologia

27-01-2021   |  Barcelona

[Ampliació del termini] El Col·legi destina una partida pressupostària de 20.000 € a repartir entre els projectes seleccionats i la data límit de recepció de propostes serà el 9 d'abril de 2021

Com cada any, el COPC obre la convocatòria d’ajuts 0’7 per a projectes socials de cooperació al desenvolupament i/o projectes humanitaris relacionats amb l’àmbit de la psicologia.  Enguany, els ajuts compten amb una partida pressupostària de 20.000 euros i donen continuïtat a les condicions de les bases de participació dels anys anteriors.

El termini de presentació de projectes és del 27 de gener al 9 d'abril de 2021 i s’hi poden presentar projectes nacionals i internacionals. Els sol·licitants han de ser entitats sense ànim de lucre que millorin el benestar psicològic de les persones o de comunitats desafavorides, mitjançant la intervenció directa amb els beneficiaris.

Els criteris dels projectes i/o activitats d’interès públic o social elegibles són que el projectes presentats:

  • S’inscriguin dins de qualsevol camp d’aplicació de la Psicologia.
  • Millorin el benestar de les persones, afavoreixin l’estat psicològic d’un grup o comunitat i/o fomentin el desenvolupament del país o col·lectiu desfavorits, mitjançant la intervenció directa amb els beneficiaris.
  • Incrementin la cooperació entre el COPC i altres entitats vinculades a la intervenció social.
  • Fomentin l’intercanvi de coneixements entre els països i/o col·lectius participants.
  • Afavoreixin la igualtat entre les persones sigui quina sigui la seva ètnia, edat, sexe, fomentant l’atenció en els col·lectius més desfavorits.
  • Representin un ajut per iniciar accions, o que donin resultats, que perdurin en el temps.

El detall concret dels criteris que han de complir les entitats per poder-s’hi presentar i el tipus de despeses que s’hi poden imputar, així com tota l’altra informació necessària, estan recollits a les bases de la convocatòria de 2021, que podeu consultar en aquest enllaç i en el document adjunt a la notícia.

Per informació general, podeu contactar amb la coordinadora de seccions del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya: seccio@copc.cat

 

  Etiquetes: COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC