Els grups de suport al dol T’acompanyem en el sentiment comencen el 27 de gener a diferents barris de Barcelona: apunta-t’hi!

21-01-2021   |  Barcelona

Organitzats per l’Ajuntament de Barcelona amb la col·laboració del COPC, són gratuïts, consten de diverses sessions i estan oberts a tota la ciutadania.

Des de novembre de 2020, l’Ajuntament de Barcelona ha posat en marxa el programa de suport al dol T’acompanyem en el sentiment, amb la col·laboració del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya i les Biblioteques de Barcelona.

Havent conclòs la primera edició dels grups de suport, el 27 de gener comença la segona edició. La inscripció als grups de suport és gratuïta, però es demana compromís d’assistència a les sessions. Totes les persones inscrites tindran suport professional, d’un psicòleg o psicòloga expert en dol, per tal que el procés de dol sigui més conegut i sigui més fàcil adaptar-se a la nova situació.

Les sessions dels grups de suport al dol es fan els dimecres, amb un total de 10 sessions de 2 hores cadascuna, a les següents biblioteques de Barcelona:

  • Nou Barris: d’11 h a 13 h, del 27 de gener al 31 de març
  • Francesca Bonnemaison (Ciutat Vella): de 18 h a 20 h, del 27 de gener al 31 de març
  • Sant Antoni: de 16 h a 18 h, del 3 de febrer al 7 d’abril

Pròximament els grups s'obriran també als barris de Gràcia, Horta i Poblenou.

Per a més informació i inscripcions, podeu consultar al telèfon 93 413 21 21 o bé escriure a barcelona.cuida@bcn.cat.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC