El Departament de Formació del COPC presenta el programa trimestral d’activitats formatives del primer trimestre de 2021

20-01-2021   |  Barcelona

Totes les formacions gener a març de 2021 són a distància, cosa que facilita la inscripció a totes les persones que viuen lluny de la seu central del COPC.

Un trimestre més, les formacions del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya es presenten al Programa d'activitats formatives del COPC, que segueixen exclusivament a distància. Després d’uns primers mesos d’èxit rotund en l’acceptació de les formacions en línia del Col·legi, del Departament de Formació dona continuïtat a la modalitat en línia per a la programació d’aquest trimestre per mantenir les mesures de contenció de l’expansió de la COVID-19. D'altra banda, la modalitat a distància facilita la inscripció a totes les persones que viuen lluny de la seu central del COPC, ja que les instal·lacions de Barcelona concentraven la major part de les activitats formatives presencials.

El Programa d’Activitats formatives de gener a març de 2021 es pot consultar en aquest enllaç. Tingueu en compte que els apartats corresponents a Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona fan referència a la seu organitzadora, no a lloc on es realitzarà la formació, ja que totes les formacions són en línia.

Si vols inscriure’t en una activitat en línia i encara no ho has fer mai, cal tenir en compte que el procés canvia una mica respecte les activitats presencials: prem aquí, te l'expliquem pas a pas, i et resoldrem els dubtes i incidències més freqüents durant el procés d'inscripció.

Esperem que gaudiu del pla de formació del COPC: com sempre, de i per a psicòlegs i psicòlogues.

  Etiquetes: Formació , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC