Avui a les 22:00 h acaba el termini per inscriure’s a la Junta General telemàtica

19-01-2021   |  Barcelona

La Junta General tindrà lloc demà dia 20 de gener, però els col·legiats i col·legiades no poden inscriure-s’hi el mateix dia.

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya celebra demà, dia 20 de gener de 2021, la seva primera Junta General telemàtica, la relativa a l’any 2020.

Avui, dia 19 de gener, a les 22.00 h, venç el termini d’inscripció a la Junta General i, per tant, els col·legiats i col·legiades encara tenen unes últimes hores per inscriure-s’hi. Demà dia 20, el mateix dia de la Junta General, les persones col·legiades no poden inscriure’s a la Junta General perquè faria inviable la gestió dels passos previs a la celebració de l’assemblea. No esperis més i prem aquest enllaç per inscriure't a la Junta General.

El Col·legi ha convocat a la Junta General per correu electrònic a tots els col·legiats i col·legiades i ha comunicat tota la informació necessària en els últims InfoCOPC i en diverses notícies al web, que daten dels dies 10 i 17 de desembre de 2020 i del 5 i 14 de gener de 2021.

Esperem que cap persona col·legiada interessada a participar a la Junta General esperi més enllà d’avui a les 22.00 h per inscriure-s’hi, perquè en aquest cas -lamentablement- no hi podrà assistir. Si encara no t’hi has apuntat, fes-ho ara o potser serà massa tard!

  Etiquetes: Institucional , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC