Últims dies d’inscripció per participar a la Junta General telemàtica del 20 de gener

14-01-2021   |  Barcelona

El COPC posa a l’abast dels participants una guia de preguntes freqüents per facilitar l’accés a la plataforma i l’ús de l’entorn de votació virtual.

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya va acordar convocar la Junta General Ordinària (JGO) corresponent a l’any 2020 el dia 20 de gener de 2021 a les 18.00 h en primera convocatòria i a les 18.30 h en segona convocatòria.

Recordem que les persones col·legiades interessades a assistir a la Junta General telemàtica han de confirmar la seva assistència prèviament en aquest enllaç abans de les 22 h del dia 19 de gener.

Per tal de  facilitar l’accés a la plataforma de participació en la JG i assegurar un correcte ús de l’entorn de votació, el COPC posa a disposició de les persones col·legiades una guia de preguntes freqüents que es pot consultar en aquest enllaç.

Així mateix es recomana seguir les següents recomanacions abans de la celebració de la Junta General:

  • Consultar la documentació per aprovació en la JG disponible en aquesta pàgina.
  • Revisar el reglament, guies i manual d’ús de la plataforma posats a disposició en la mateixa pàgina.
  • El dia de Junta General, es recomana realitzar la connexió amb suficient antelació per preveure i resoldre possibles problemes tècnics. Recordem que la sala estarà oberta a partir de les 17 h.

 Esperem la vostra assistència a la Junta General.

  Etiquetes: COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC