El COPC inicia la segona edició del programa Atenea-Mentoring amb els primers processos de mentoria aquest 2021

11-01-2021   |  Barcelona

El projecte Atenea-Mentoring aposta per la creació i ampliació d'una cartera de mentors i mentores qualificats de diferents àrees d'intervenció durant els pròxims anys.

El passat mes de novembre es va fer pública la convocatòria de selecció dels primers mentors i mentees per aquesta segona edició del programa Atenea-Mentoring. El procés de selecció i avaluació ha estat coordinat pel la Secció de Psicologia de les Organitzacions i el Treball en col·laboració amb el Departament de Desenvolupament Professional del COPC.

La mentoria o mentoring consisteix es un procés de treball en què un mentor (professional d'àmplia experiència i trajectòria), facilita les condicions d'aprenentatge necessàries perquè un mentee (professional de menor experiència), desenvolupi el seu potencial amb focus en la carrera professional, des d'una visió de futur, no d'immediatesa, per tal d'accelerar el seu creixement personal i professional.

El COPC va rebre, a través de la Borsa de treball, les candidatures a mentors i mentores. Els mentors i mentores seleccionats finalitzen aquest mes de gener una formació especialitzada,  dissenyada i impartida per experts i expertes en mentoria de la Secció de Psicologia de les Organitzacions amb l’objectiu d'unificar criteris metodologies i adquirir els coneixements necessaris per a dur a terme la pràctica de la mentoria.

La convocatòria també va tenir bona acollida entre les persones col·legiades i precol·legiades, i les primeres sessions de mentoria han començat aquest mes de gener, amb molta força i il·lusió, i s'estendran durant tot el primer semestre de l’any, al llarg de 5 sessions.

Per a més informació del programa o per participar a la segona convocatòria del 2021, podeu contactar amb el Departament de Desenvolupament Professional a través de ateneamentoring@copc.cat.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC