La Comissió de Cultura del COPC inaugura l’any amb un teatrefòrum de l’obra “Per un sí o per un no” al Teatre Akadèmia de Barcelona

11-01-2021   |  Barcelona

Els col·legiats i col·legiades tenen l'entrada en promoció a 15 € del 16 al 24 de gener, incloent la sessió del teatrefòrum del dia 21 de gener.

El Teatre Akadèmia de Barcelona programa, del 15 al 31 de gener, l’obra Per un sí o per un no, de Nathalie Sarraute i dirigida per Elena Fortuny.  El dia 21 de gener, dijous, la Comissió de Cultura del COPC col·labora en un teatrefòrum que serà moderat per la vocal de la Junta de Govern Mònica Algueró, presidenta de la Secció de Psicologia de la Intervenció Social. El col·loqui, que començarà uns minuts després de la funció, es farà amb la companyia de teatre i el Col·legi hi aportarà l’anàlisi psicològica, en un debat al qual l’obra proposa múltiples dimensions.

La Comissió de Cultura ja va programar el teatrefòrum per a col·legiats i col·legiades l’any passat just abans del tancament per la pandèmia: ara repeteix convocatòra després de l’èxit de la sessió de març de l’any passat i que aleshores s’haguessin de suspendre moltes sessions de l’obra.

Aprofita la nova oportunitat i compra l'entrada amb descompte, a 15 €, des del dia 16 a el 24 de gener. Per comprar l'entrada en promoció escriu a info@teatreakademia.cat  especificant el teu número de col·legiat o col·legiada. Per comprar les entrades del 25 a l'31 de gener, visita el web de compra d'entrades del teatre en aquest enllaç. Per a més informació sobre l’obra, cliqueu l’enllaç al web del Teatre Akadèmia.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC