Reserva la data per a la Jornada Anual de la Psicoxarxa Solidària

27-04-2017   |  Barcelona

El COPC està preparant una nova jornada anual de la Psicoxarxa Solidària que tindrà lloc el proper 24 de maig, de 10 a 13 h.

El COPC està preparant una nova jornada anual de la Psicoxarxa Solidària que tindrà lloc el proper 24 de maig, de 10 a 13 h. A l’acte, els professionals de la Psicoxarxa i les entitats del tercer sector que hi col·laboren posaran en coneixement la seva tasca i recolliran noves necessitats, enguany molt condicionades per l’atenció als refugiats nouvinguts a Catalunya.

Participaran de la Jornada el Comitè de la Psicoxarxa, el president de la Taula del Tercer Sector, Oriol Illa i l’associació Artixoc, entre d’altres.

Reserva la data i anima’t a assistir a la Jornada Anual de la Psicoxarxa Solidària.

La Psicoxarxa Solidària és una xarxa de professionals de la psicologia que -de forma solidària i altruista- ofereixen atenció psicològica a persones amb pocs recursos econòmics. Una vegada més, la professió es posa incondicionalment al servei de la salut de la ciutadania vulnerable per tal de pal·liar els efectes de la crisi econòmica i de les mancances del sistema sanitari públic.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC