El Col·legi girarà la primera quota semestral de 2021 el 13 de gener a totes les persones col·legiades que no l’hagin ajornat

07-01-2021   |  Barcelona

Us recordem que, per sol·licitar l'ajornament, cal prémer el botó corresponent a través de l’àrea privada del web: només estarà disponible de l’1 al 10 de gener.

L’any 2021, el COPC girarà la primera fracció de la quota col·legial anual el dimecres 13 de gener.  Tal com es va anunciar el passat novembre, ho fa amb possibilitat d'ajornament fins l'abril de 2021. Podeu consultar-ne la notícia prement aquí.

Les quotes col·legials impliquen un pagament semestral de 122,41 euros, que s’executa en dos càrrecs separats: el primer correspon a la quota pròpia del COPC (101,10 €) i el segon, a la quota del Consejo General de la Psicología de España (21,31 €).

Com s'ha dit anteriorment, el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya activa de nou un mecanisme per tal que els col·legiats i col·legiades que així ho decideixin puguin ajornar el pagament la quota col·legial anual corresponent al primer semestre de 2021 fins el mes d’abril. Per a més informació sobre com fer-ho, seguiu les instruccions d’aquest enllaç al document adjunt.

 

Com és habitual, per tal d’assegurar un procediment sense incidències, el Col·legi recorda que tots els col·legiats i col·legiades han de mantenir actualitzat el número del compte corrent al qual volen rebre la domiciliació bancària. Tothom qui necessiti consultar o actualitzar el número de compte al qual rebre el cobrament, pot fer-ho fàcilment a la seva àrea privada del web del COPC. En cas de devolució de la quota i que no consti una petició de baixa efectuada a través del web abans del 15 de juny, s’iniciarà un procediment de reclamació del deute i es cobraran les despeses de devolució per rebut. No atendre el pagament implica la possibilitat de pèrdua de la condició de persona col·legida, a través de la instrucció prèvia d’un expedient sumari en els termes establerts a la normativa d’aplicació.

El Col·legi segueix treballant intensament perquè el valor dels serveis a la col·legiació sigui creixentment superior a l’import de la quota col·legial.

 

 

 

  Etiquetes: COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC