El COPC posa a disposició de les persones col·legiades la totalitat dels documents previstos per aprovació a la Junta General telemàtica del 20 de gener

05-01-2021   |  Barcelona

Tots els col·legiats i col·legiades interessats a participar en la Junta General han de confirmar la seva assistència prèviament.

Tal com es va comunicar el passat 17 de desembre, la Junta de Govern del COPC, reunida en sessió plenària el passat 16 de desembre, va acordar convocar la Junta General Ordinària (JGO) corresponent a l’any 2020 el dia 20 de gener de 2021 a les 18.00 h en primera convocatòria i a les 18.30 h en segona convocatòria.

A partir d’avui dia 5 de gener del 2021, totes les persones col·legiades que així ho desitgin poden consultar la totalitat de la documentació a aprovar durant la Junta General en aquesta pàgina, en la qual també es va publicar l’ordre del dia, el reglament de la Junta General Ordinària Telemàtica i els manuals explicatius per a  participar en la Junta General i usar l'entorn de votació virtual.

Recordem que les persones col·legiades interessades en assistir a la Junta General telemàtica, han de confirmar la seva assistència prèviament en aquest enllaç, abans de les 22 h del dia 19 de gener.

El Col·legi us recomana consultar els documents enllaçats dies abans de la data programada per a l'acte per tal de no tenir problemes per connectar-vos-hi el dia indicat. Tanmateix es facilita un correu electrònic, jg2020@copc.cat, perquè els col·legiats i col·legiades puguin formular preguntes sobre els documents penjats per tal que siguin contestades.

  Etiquetes: COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC