El COPC obre les acreditacions i capacitacions professionals d’expertesa a Catalunya i col·labora en qualitat de comissió d’avaluació en les experteses Nacionals del Consejo General de la Psicologia

14-01-2021   |  Barcelona

El termini per les sol·licituds estarà obert tot l’any i, com a novetat, s’amplia la vigència dels certificats dels 5 als 8 anys. El COPC obre 4 acreditacions, 2 capacitacions.

Des de l’any 2008, el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya impulsa els professionals en psicologia promovent les acreditacions professionals d’expertesa en diferents àmbits. Són ja 1.131 col·legiats i col·legiades acreditats pel COPC des del seu inici, en 8 especialitats.

L'acreditació professional té valor de certificat de qualitat. No és requisit per exercir en cap àmbit concret, sinó que reconeix l'experiència dels professionals que hi exerceixen, donant-los el reconeixement d'experts. Amb l’atorgament de l'acreditació, el Col·legi professional certifica que un psicòleg o psicòloga posseeix les competències necessàries per exercir com a expert en un àmbit concret.

Les acreditacions i capacitacions professionals obertes són les següents:

Per sol·licitar una acreditació, cal ser col·legiat o col·legiada i iniciar sessió a l’àrea privada del web del COPC (icona superior dreta del web). Una vegada loginats, cal seleccionar dins del menú Serveis a la col·legiació, l’opció Acreditacions d'expertesa. Cada icona d'acreditació conté l’enllaç a les bases (condicions per sol·licitar-la) i l’enllaç al formulari de sol·licitud, al qual cal pujar tota la documentació requerida mitjançant el botó Afegir.

Per donar resposta a les preguntes més habituals relacionades amb les acreditacions professionals convocades pel COPC en matèria de terminis, requisits, justificació, taxes, podeu consultar la secció de preguntes freqüents al nou apartat web abans esmentat, que inagurem aquest any 2021. 

 

Recordem que El  COPC continua la seva col·laboració amb diferents acreditacions nacionals convocades pel Consejo General de la Psicologia de España participant en qualitat de Comitè autonòmic d'avaluació.

Les acreditacions professionals d'àmbit estatal convocades pel Consejo General de la Psicología són les següents:

 

A partir de gener de 2021, el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya organitzarà, un dijous al mes, una sessió d’assessorament professional grupal en línia, per tots aquells  col·legiats i col·legiades interessats, amb l’objectiu d’oferir assessorament general sobre el procediment per presentar sol·licituds d’acreditacions professionals d’expertesa, tant autonòmiques com nacionals. Si vols inscriure’t a la propera sessió prevista pel dia 11 de febrer, pots fer-ho a través daquest enllaç.

Per a més informació, podeu consultar amb el Departament de Desenvolupament Professional: acreditacions@copc.cat


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC