Sis consells per afrontar i gaudir del Nadal de la COVID-19 malgrat la incertesa i les restriccions

22-12-2020   |  Barcelona

El Grup de Treball Psicovid del COPC explica com gaudir de les Festes i mantenir la màgia del Nadal tot i haver d'adaptar-lo a l'anomenada "nova normalitat".

Malgrat la incertesa (econòmica, laboral, personal...), les restriccions per reunir-se i viatjar, i tots els altres canvis i inconvenients produïts per la COVID-19, des del Grup de Treball Psicovid del COPC, enguany aposten per salvar la màgia del Nadal i publiquen un petit recull de consells per tal que l'actual situació no ens impedeixi gaudir de les Festes.
 
Si bé els psicòlegs i psicòlogues que conformen el grup són molt conscients que la situació no és la desitjable i pot fer-nos caure en l'ansietat o el descoratjament, també creuen que és possible adaptar-se a la situació, acceptant-la, centrant-nos en el que sí que podem gaudir i aprofitant l'experiència per aprendre.
 
Esperem que aquest breu recull de consells, disponible en català i castellà, aconsegueixi que moltes més persones puguin gaudir, encara que sigui de forma diferent, de l'entranyable tradició nadalenca.

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC