Dia Internacional de les Persones Migrades: per una societat on tingui cabuda tothom

17-12-2020   |  Barcelona

La Delegació Territorial de Lleida participa en l'elaboració d'un comunicat en contra del segregacionisme i prepara el cicle de conferències "El calidoscopi de les migracions"

Amb motiu del 18 de desembre, Dia Internacional de les Persones Migrades, la Delegació Territorial de Lleida ha participat en l'elaboració d'un comunicat que reclama una societat sense suspicàcies i rebuig cap aquestes persones i "on tingui cabuda tothom".
 
El text, que pot llegir-se en aquest enllaç, està signat pels col·legis professionals d’Educació Social, Pedagogia, Psicologia i Treball Social de la demarcació de Lleida, conjuntament amb la Unitat de Desenvolupament i Cooperació de la Universitat de Lleida (UdL), professionals que en el seu dia a dia se senten molt interpel·lats respecte a aquest tema, també com a ciutadanes i ciutadans.
 
Amb aquest escrit, la Delegació ens convida a la reflexió i sensibilització sobre l'actual situació, deshumanitzada i massa sovint associada a la pobresa, de les persones migrades. I també ens anima a participar en el proper cicle de conferències El calidoscopi de les migracions, una diversitat de mirades, que es realitzarà durant el mes de març de 2021 en format online  i del que aviat publicarem més notícies.
 
Esperem que aquestes accions contribueixin a la suma de forces necessàries per a aconseguir augmentar el compromís ciutadà vers les persones migrades.

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC