La Junta de Govern del COPC convoca la primera Junta General telemàtica per al 20 de gener de 2021

17-12-2020   |  Barcelona

La primera convocatòria serà a les 18 h i es podrà seguir a través de la plataforma Webex i votar a través d’e-Comitia.

La Junta de Govern del COPC, reunida en sessió plenària el passat 16 de desembre, va acordar convocar la Junta General Ordinària (JGO) corresponent a l’any 2020, la qual tindrà lloc el dia 20 de gener de 2021 a les 18.00 h en primera convocatòria i a les 18.30 h en segona convocatòria.

Les persones col·legiades que desitgin assistir a la Junta General telemàtica, han de confirmar la seva assistència prèviament en aquest enllaç, abans de les 22 h del dia 19 de gener.

Tots els col·legiats i col·legiades tenen el dret d’assistir-hi i votar cada punt de l’ordre del dia telemàticament, per tal que s’aprovin o se’ls busqui una nova orientació. En aquesta JGO i de manera excepcional, es tractaran els punts previstos als nostres Estatuts en l’article 34, tant de la Junta de desembre de 2020 (Pressupostos), com de la Junta General que s’havia de celebrar l'abril de 2020 (aprovació de Comptes i Memòria) i que, per motiu de la pandèmia de COVID-19, s’havien hagut de posposar.

En aquest enllaç podeu consultar la convocatòria i l’ordre del dia de la Junta General, que ja han estat enviats per correu electrònic o ordinari a totes les persones col·legiades. I la documentació a aprovar durant la Junta General (Acta de la Junta General Ordinària anterior, Memòria 2019, Estats comptables 2019 i Pressupost 2021) pot consultar-se en aquest altre enllaç.

Per primer cop, per dur a terme aquesta Junta telemàtica, utilitzarem dues plataformes: la sala de videoconferència Webex que permetrà assistir a la Junta i e-Comitia que permet votar. Totes les persones col·legiades rebran la informació per accedir-hi molt fàcilment. En la pàgina habilitada amb la documentació de la Junta General podeu també consultar el Reglament i el Manual d’ús.

Tanmateix es facilita un correu electrònic,jg2020@copc.cat, perquè els col·legiats i col·legiades puguin formular preguntes sobre els documents penjats per tal que siguin contestades. Aquest mateix correu també rebra les possibles incidències tècniques que puguin sorgir durant el registre.

 Esperem la vostra assistència a la Junta General.

  Etiquetes: COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC