L’anual Trobada nadalenca de la Delegació Territorial de Tarragona se celebra en línia el 16 de desembre

14-12-2020   |  Tarragona

Tots els col·legiats i col·legiades estan convidats a l’acte per inaugurar les dependències de la nova delegació i lliurar els premis dels concursos de fotografia i postals de Nadal.

La Delegació Territorial de Tarragona celebra la tradicional trobada de Nadal amb els col·legiats i col·legiades el proper 16 de desembre a les 19 h del vespre, en modalitat en línia. La Trobada nadalenca de la Delegació Territorial de Tarragona d’enguany serà la immillorable ocasió per inaugurar les noves dependències de la Delegació, després de les obres de millora que s’hi ha efectuat.

A més, cal destacar en l'acte es lliuraran els premis de fotografia de l'Ull de la psicologia de 2020, el concurs de fotografia de la Delegació que s'ha celebrat enguany. D’altra banda cal recordar també que, com és tradicional, en la trobada es lliuraran els premis del concurs d’il·lustracions per a la postal de Nadal de la Delegació. 

Per assistir a l’esdeveniment es demana confirmar-hi l'assistència trucant al 977 21 41 02 o per correu electrònic escrivint a copc.t@copc.cat. Hi esperem la vostra presència!


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC