El Col·legi us desitja que la psicologia i l’any 2021 facin possible tot allò que el 2020 no ha portat

09-12-2020   |  Barcelona

Fent explícit que sempre vol ser al costat de col·legiats, col·legiades i ciutadania, el COPC donarà una mascareta a totes les persones col·legiades que hagin de fer una gestió presencial.

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, en representació de tots els psicòlegs i psicòlogues col·legiats, professionals que han posat tota la seva experiència i voluntat per ajudar la ciutadania a superar un context de pandèmia com l’actual, vol fer explícita la seva voluntat de seguir desenvolupant un paper important per a la salut emocional en qualsevol futura circumstància. També, i com a finalitat fonamental, vol acompanyar els qui ajuden i ser una eina al servei dels psicòlegs i psicòlogues, conscient que com millor entorn laboral els pugui generar, millors condicions de treball i millors resultats podran obtenir.

S’acaba un 2020 en què la psicologia ha estat peça clau i s’obre un 2021 que encara ha de reforçar el seu paper, ja que el moment ha posat a prova la tasca de la psicologia i l’ha estès en tots els àmbits.
 

Postal de Nadal i mascareta per a col·legiats i col·legiades

En aquest marc general, el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya vol desitjar un bon 2021 als seus col·legiats i col·legiades i fer-vos manifest la seva voluntat d’estar al vostre costat amb dues accions:

  • La primera, fer-vos arribar una postal amb els millors desitjos per l’any entrant. En un arxiu enllaçat i adjunt a aquesta notícia teniu la postal del COPC, que podeu descarregar i compartir si així ho desitgeu.

  • La segona, fer-vos lliurament d’una mascareta reutilitzable de màxima seguretat, equivalent a FPP2 segons demostra documentalment el proveïdor. A partir del dia 15 de desembre, totes les persones col·legiades que, sempre amb cita prèvia, s'hagin d'acostar a les diferents seus del COPC de Catalunya per agafar un préstec de la biblioteca o hagin de fer una gestió amb el Departament d’Atenció Col·legial, se'ls oferirà la mascareta de regal. A banda, totes les persones col·legiades que vulguin la mascareta i no hagin de fer cap gestió presencial poden igualment recollir-la, sempre demanant cita prèvia per fer-ho. El Col·legi vol vetllar per la salut dels seus membres, i aquesta n’és una forma més d’expressió. Cal remarcar que no s’entregarà més d’una mascareta per persona col·legiada per tal que arribin al màxim nombre de col·legiats i col·legiades i que l'oferta serà vàlida fins a finalitzar existències.
Podeu contactar amb la seu o delegació territorial pels mitjans habituals (telèfon  o emails de contacte copc.b@copc.catcopc.gi@copc.catcopc.ll@copc.cat o copc.t@copc.cat) per demanar cita prèvia o conèixer les especifitats de cada delegació.

El COPC et desitja que aquestes festes et portin la il·lusió de quan eres infant, el plaer de la joventut, saviesa al treball i caliu a la llar.

 

 

  Etiquetes: Institucional , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC