Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat: cada dia és 3 de desembre

04-12-2020   |  Barcelona

Amb motiu d'aquesta data, el GT de Psicologia i Discapacitat del COPC col·labora amb un webinar intercol·legial sobre les persones amb discapacitat i publica un emotiu vídeo de conscienciació.

Segons dades de l'Institut Nacional d'Estadística (INE), només a l'Estat Espanyol hi ha 3,8 milions de persones amb discapacitat, el que suposa el 9% de la població i el fet que en el 20% de les llars hi hagi almenys una persona amb discapacitat.
 
Avui, 3 de desembre, Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, el Grup de Treball de Psicologia i Discapacitat del COPC, coordinat per Eduardo Brignani, ha volgut compartir un emotiu vídeo per conscienciar de la necessitat diària d'atenció i recursos per a aquestes persones, més enllà d'aquest dia i malgrat la pandèmia. El vídeo, que mostra el treball diari dels professionals de la psicologia amb aquestes persones, compta amb la col·laboració d'algunes d'elles, pares i mares, i col·legiats i col·legiades especialitzats als diferents centres on treballen. 
 
 

A més, des del Grup de Treball també s'ha col·laborat en l'organització del webinar Persones amb discapacitat, tothom és igual davant de la pandèmia?, impulsat per l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya en el marc de les Jornades Intercol·legials 2020. Per assistir a la sessió online que se celebrarà avui 3 de desembre a les 18 h, a través de la plataforma Zoom, les persones interessades poden inscriure's gratuïtament en aquest enllaç.

 


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC