La Delegació Territorial de Girona premia les guanyadores del Concurs literari d’articles de psicologia i edita el recull de relats “M’he quedat a casa”

30-11-2020   |  Girona

Una obra única reuneix els articles premiats i el recull de relats, ja disponible al web del COPC.

L’any 2020 ha tingut dues cites literàries per a la Delegació Territorial de Girona: per una banda,  l’edició XXXI del Concurs literari d’articles de psicologia i, d’altra banda, la convocatòria de relats sobre el confinament que la Delegació va proposar a col·legiats i col·legiades durant el període de confinament obligatori de la primavera.

En un acte telemàtic que va tenir lloc el passat 27 de novembre, es va fer un lliurament dels premis a les autores dels articles i es va presentar l’edició de l’obra que reuneix els articles premiats i el recull de relats sobre el confinament M’he quedat a casa. Van presidir l’acte el degà del COPC Guillermo Mattioli i el membres de la Junta rectora de la Delegació Paco Molinero, Pilar Mateos i Clara Garreta, president, secretària i tresorera respectivament.

Els articles premiats van ser:

  • Categoria d’estudiants, premiada amb 300 € més un any de col·legiació: El càncer és meu. L'evitació i els seus efectes, de M. Àngels Puig
  • Categoria de col·legiats i col·legiades, premiada amb 600 €: Moments i paraules màgiques d'en Sergi. Una sessió d'equinoteràpia", d'Isabel Sala

Podeu llegir els articles i els relats en aquest enllaç a l’edició del llibre Recull de relats M’he quedat a casa, escrits íntegrament per dones.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC