Encara no has tret partit dels llibres especialitzats que la nova biblioteca digital del COPC et posa a disposició?

26-11-2020   |  Barcelona

La biblioteca presenta la guia d’ús per treure en préstec els llibres digitals en 3 senzills passos.

Recentment la Biblioteca del Col·legi ha inaugurat la nova secció de llibres digitals. El servei de préstec digital suposa un avenç i suma comoditat a l’hora de tenir a casa els llibres que proporciona la Biblioteca, i permet noves funcionalitats que la versió física, editada en paper, no pot donar.

Els llibres digitals es poden llegir o consultar a través de dispositius com ara ordinadors, tauletes, mòbils i llibres electrònics. Les noves funcionalitats opcionals la lectura a través d’àudio que facilita la lectura a persones amb dificultats visuals o de lectura, l'adaptació en la visualització del text (mida de la lletra o el paràgraf), la incorporació de marcadors de pàgines o la creació de notes, llistes de títols o resums de títols preferits.

Si ja teniu prou raons com per demanar en préstec un llibre digital, només us cal seguir els 3 senzills passos que us explica aquesta guia d’ús. Consulteu-la i tingueu a casa una immensa biblioteca especialitzada en psicologia de forma instantània i gratuïta gràcies al COPC. El fons de llibres estarà en constant creixement, i té el compromís d'adaptar-se a les demandes i necessitats dels col·legiats i col·legiades.

  Etiquetes: Biblioteca , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC