El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya signa l’adhesió a PIMEC com a soci col·lectiu

25-11-2020   |  Barcelona

Els col·legiats i col·legiades es podran beneficiar de diferents acords i avantatges fruit d’aquesta adhesió

El degà del COPC, Guillermo Mattioli, en representació del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, ha signat un acord d’adhesió com a soci col·lectiu de PIMEC, la patronal que representa les més de 490.000 micro, petites i mitjanes empreses i els més de  550.000 autònoms i autònomes de Catalunya.

PIMEC, com a organització privada sense ànim de lucre, negocia desenes d’acords amb proveïdors de serveis dels que les persones col·legiades es poden veure beneficiats i beneficiades. A més, com agent social més representatiu de Catalunya PIMEC és  present a més de 420 taules, comissions i grups de treball amb les administracions públiques, sindicats i altres agents socials amb actuació a nivell local, autonòmic, estatal i europeu.

Tal com va expressar el Sr. Josep González, president de PIMEC, durant la signatura de l’adhesió “Ser socis és tenir l’oportunitat de fer coses i obrir la porta a possibles col·laboracions, possibles línies que son molt necessàries en aquest  moment. Volem cohesió i sinèrgia”.

El degà del COPC, per la seva part, va voler expressar la importància d’aquesta adhesió per al gran nombre de professionals de la psicologia autònoms i autònomes i centres sanitaris que hi ha actualment al territori català.

Cal remarcar també que la formalització de l’acord entre el COPC i PIMEC, que reconeix l’adhesió del COPC com a soci col·lectiu, permet al Col·legi la seva incorporació en les diferents comissions i sectorials rellevants per a l’exercici de la professió de les persones col·legiades.

El COPC espera que aquest acord pugui repercutir en beneficis i avantatges per a les persones col·legiades i el desenvolupament de la seva professió. Properament es comunicaran pels canals habituals els primers avantatges disponibles.

  Etiquetes: COPC , Convenis

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC