El 2020 compleixes el 25è any de col·legiació no consecutiva? Sol·licita’n el reconeixement al COPC

25-11-2020   |  Barcelona

Només les persones que s’han col·legiat en més d’un període han de fer el tràmit; el termini per enviar les sol·licituds finalitza a finals d’any.

Un any més, també el 2021 malgrat les circumstàncies, el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya celebrarà les trajectòries professionals de les persones que porten col·legiades 25 anys o més, ja sigui de manera consecutiva o no consecutiva. Per escenificar-ho, el COPC organitzarà l’acte del Patró de la psicologia (o Festa de la Psicologia a les delegacions territorials del COPC) per fer explícit el reconeixement i agraïment a tots els professionals vinculats al Col·legi durant tot aquest temps. La convocatòria oficial de l’acte es farà a primers de l’any 2021, i convocarà totes les persones que hagin complert el 25è any durant el 2020. 

Abans però, fins a finals d’any, s’obre un termini perquè les persones que no han estat col·legiades de forma ininterrompuda, però que l’any 2020 compleixen els 25 anys en més d’un període de col·legiació, puguin sol·licitar tan simbòlic reconeixement. A causa qüestions tècniques, el COPC no pot obtenir de forma automàtica la informació relativa a les persones col·legiades que porten més de 25 anys de vinculació no consecutiva al Col·legi, motiu pel qual el COPC demana la col·laboració de les persones que es troben en aquesta situació. Cal remarcar que les persones que han estat col·legiades ininterrompudament des de 1995 no cal que facin la sol·licitud.

El procediment, com en els darrers anys, seguirà els següents passos: en primer lloc, totes les persones col·legiades que van complir 25 anys o més de col·legiació no consecutiva al llarg de 2020, han d’adreçar per escrit la seva sol·licitud de reconeixement de 25 anys de col·legiació no consecutiva al correu electrònic secdeganat@copc.cat. El termini per enviar les sol·licituds s’estén fins al 31 de desembre. Internament, es validarà la sol·licitud i la Junta de Govern del COPC aprovarà el reconeixement de la persona. Posteriorment, es comunicarà a totes les persones sol·licitants el seu reconeixement i se’ls convidarà a la celebració de l’acte del Patró o Festa de la Psicologia a la delegació territorial corresponent.

La tipologia i data de l'acte del Patro 2021 encara està per determinar i la seva celebració estarà condicionada per les possibilitats que permeti la situació sanitària.

El COPC espera poder celebrar amb vosaltres el 25è any de col·legiació.

  Etiquetes: Institucional , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC