Ampliació i millora del Servei d’Orientació Professional del COPC

20-04-2017   |  Barcelona

El COPC amplia i millora les condicions del servei d’orientació professional per als nostres col.legiats, amb un preu subvencionat en funció de les característiques de cada membre

Si estàs buscant feina o en procés de reinvenció professional, tens l'oportunitat de concertar una entrevista personal per a resoldre tots els teus dubtes referents a aquest àmbit. És un servei pensat i dissenyat per al nostre col·lectiu, especialitzat en el mercat laboral vinculat a la psicologia.

Si no saps cap on tirar i necessites una orientació per delimitar millor el teu perfil professional, revisar les teves eines de presentació, la teva estratègia per arribar a les empreses o clients que busques, o fer qualsevol altra consulta vinculada a la construcció del teu futur professional, pots sol·licitar una orientació professional al Col·legi de Psicologia.

Cada col·legiat i col·legiada pot rebre una orientació professional a l’any, amb un preu subvencionat en funció de cada situació:
 
  • Per als col·legiats/ades en situació d’atur amb quota especial, el servei és gratuït (la gratuïtat requereix estar donat d’alta a la borsa de treball i haver realitzat com a mínim un taller grupal de desenvolupament professional impartit pel COPC). 
  • Per als col·legiats/ades en situació d’atur sense quota especial i precol·legiats/ades, el servei d’orientació té un cost de 10 euros.
  • Per als col·legiats/ades actius que volen reorientar la seva carrera professional, el servei té un cost de 20 euros.
 
Per informar-te sobre el servei escriu-nos a copc.b@copc.cat.

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC