Torna el teatre i els col·loquis sobre psicologia amb “El pequeño poni”, a 8 euros l'entrada per a persones col·legiades

24-11-2020   |  Girona

La sala La Cate de Figueres acollirà el teatrefòrum, el proper 19 de desembre, en la programació del festival “Figueres a escena”.

Després de la forçada parada de programació de teatrefòrums, el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya torna a parlar de psicologia amb el públic assistent a la propera funció de l’obra El pequeño poni al teatre La Cate de Figueres.

L’obra es representarà el proper dissabte 19 de desembre, a les 19 hores, com a part de la programació del festival Figueres a escena. Acabada la funció, tindrà lloc un col·loqui entre actors, públic i M. Carmen Torrijos, psicòloga clínica EMDR i membre del grup de treball Trauma-EMDR de la Delegació Territorial de Girona del COPC.

Els col·legiats i col·legiades del COPC tenen un descompte del 33% en el preu de l’entrada, que queda per només 8 euros, gràcies a la participació de la Comissió de Cultura a l’esdeveniment. Per aprofitar la promoció, només us cal seguir aquest enllaç als grans avantatges del COPC per obtenir el codi promocional que haureu de completar abans de comprar l’entrada en aquest altre enllaç al web de compra d’entrades anticipades. En cas que mai no hàgiu gaudit de cap Gran avantatge abans, us haureu d’obrir un usuari.

Per a més informació sobre l’obra, sobre el festival o la sala podeu prémer aquest enllaç al web de l’Ajuntament de Figueres.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC