El Col·legi acull una sessió per commemorar el Dia internacional dels Drets dels Nens, Nenes i Adolescents

12-11-2020   |  Barcelona

El dia 19 de novembre, en línia, té lloc la sessió temàtica Maltractament infantil i juvenil i pandèmia, una perspectiva actual.

El dia 19 de novembre, el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya acull una sessió temàtica organitzada per l’Associació Catalana per la Infància Maltractada (ACIM) que commemora el Dia Internacional dels Drets dels Nens, Nenes i Adolescents que se celebra l’endemà 20 de novembre.

La sessió temàtica Maltractament infantil i juvenil i pandèmia, una perspectiva actual té un doble objectiu. D’una banda, reflexionar i aportar dades sobre la situació actual del maltractament infantil i adolescent; de l’altra, presentar oficialment el llançament d'una campanya de sensibilització i visibilitat del maltractament a menors, especialment important pel repunt de de casos durant la pandèmia de COVID-19.

La participació del COPC anirà a càrrec de Roger Ballescà, vicesecretari de la Junta de Govern del COPC i coordinador de la Comissió d'Infància i Adolescència, que inaugurarà l’acte amb Carmen Tello, col·legiada d’honor del COPC i presidenta de la Associació Catalana per la Infància Maltractada (ACIM).

La sessió temàtica està promoguda per l’ACIM i compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, la Diputació de Barcelona, la Fundació Ferran Angulo, l'agència de publicitat Proximity i del COPC.

La presentació de la campanya contra el maltractament #SEÑALDEAYUDA es farà a continuació, motiu pel qual se’n preserva la informació fins aleshores.

Per inscriure’s a la sessió i per a més informació, premeu aquest enllaç a l’apartat de Formació del web del COPC.

  Etiquetes: CIAC , Formació , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC