El COPC ofereix ajornar el pagament de la següent quota semestral de gener

12-11-2020   |  Barcelona

Per sol·licitar-lo només cal fer el mateix que al semestre anterior, prémer el botó corresponent a través de l’àrea privada del web: només estarà disponible de l’1 al 10 de gener.

 

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya tornarà a activar, al mes de gener, un mecanisme per tal que els col·legiats i col·legiades que així ho decideixin puguin ajornar el pagament la quota col·legial anual corresponent al primer semestre de 2021. El pagament, que habitualment es giraria al gener, es podrà posposar al mes d’abril.

La flexibilització del termini de pagament és opcional, i caldrà sol·licitar-ho a través de l’àrea privada del web. El període establert per realitzar la sol·licitud és de l’1 al 10 de gener, dates en què estarà disponible l’opció a l’àrea privada del web. Només caldrà prémer aquest enllaç a l'apartat les meves dades econòmiques i clicar el botó "Ajornar el pagament a gener de 2020", tal com es va fer per al semestre passat. La imatge del semestre passat us pot ajudar a trobar-lo: 

 

Recordeu per entrar a l'enllaç, cal iniciar sessió del web amb les vostra clau de col·legiat o col·legiada.

 

Ajornar el pagament a abril no té cap càrrec addicional, interessos o cap altre tipus de cost complementari. En cas d’activar l’opció d’ajornar el pagament, la primera part de la quota es cobrarà l’1 d’abril de 2021. En el cas dels col·legiats i col·legiades que no hagin activat l’ajornament, el cobrament es realitzarà, com sempre, durant la primera quinzena de gener.

Després dels retorn obtingut el semestre passat, la Junta de Govern del Col·legi ha renovat  la mateixa acció i el mateix sistema de sol·licitud, ja que és al màxim de senzill, directe i automàtic. Tampoc no cal presentar cap tipus de justificació, ja que es té en compte que totes les mesures de contenció de l’expansió de la COVID-19 dificulten l’exercici de la psicologia, tant per compte propi com aliè, i que aquesta circumstància pot fer preferible fer efectiu el pagament de la primera part de la quota anual a la primavera.

El Col·legi segueix estudiant altres mesures addicionals i complementàries per tal de donar suport a tots els col·legiats i col·legiades a qui les mesures de contenció del coronavirus perjudiquen el seu exercici professional.

  Etiquetes: Serveis COPC , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC