Vols tenir més informació i més recursos per orientar la teva carrera professional? El COPC et pot ajudar

12-11-2020   |  Barcelona

Aconsegueix resoldre dubtes sobre l’exercici professional de la psicologia i incorpora noves eines a la teva cerca de feina.

Si vols una orientació per delimitar millor el teu perfil professional, revisar les teves eines de presentació, la teva estratègia per arribar a les empreses o clients, o fer qualsevol altra consulta vinculada a la construcció del teu futur professional, pots sol·licitar una orientació professional al COPC. El servei s’ha adaptat a la situació actual i al llarg de 2020 ha transformat la metodologia d’orientació a un format virtual, a través del qual pots continuar fent-ne ús.

Si vius a la província de Barcelona és necessari que t’inscriguis prèviament a les sessions d’assessorament grupal en línia on es facilitarà informació general de sortides professionals i es valorarà la teva idoneïtat per ser derivat al servei d’orientació individual. Els horaris dels assessoraments grupals s’ofereixen quizenalment de matí i de tarda i els podeu consultar al nostre calendari web. Per consultar la propera sessió, podeu clicar al següent enllaç.

Si, en canvi, et correspon una altra delegació territorial del COPC, pots posar-te en contacte directament amb la teva seu per sol·licitar una sessió d’orientació professional en línia.

Recorda que aquest servei té un cost mínim de 5 € i pots demanar un total de 3 orientacions individuals dins d’un mateix any.

Per a més informació pots contactar amb ocupacio@copc.cat .


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC