El XII Concurs de postals nadalenques de la Delegació Territorial de Tarragona premia il·lustracions de familiars de fins a de 12 anys i alumnes de centres d’educació especial

09-11-2020   |  Barcelona

El dibuix guanyador de cada una de les dues categories serà la felicitació de Nadal de la Delegació Territorial de Tarragona del COPC i el termini màxim per presentar-s'hi és el dia 9 de desembre.

La Delegació Territorial de Tarragona convoca el XlI Concurs de postals de Nadal, gràcies al qual dissenyarà la seva felicitació de Nadal.

Les persones concursants poden presentar les seves il·lustracions fins el dimecres 9 de desembre de 2020, en mida postal, paper dinA4 o format electrònic. El concurs és obert a nens i nenes de fins a 12 anys, familiars de col·legiats i col·legiades, i a alumnes de centres d’educació especial sense límit d’edat. Es pot utilitzar qualsevol tipus de tècnica: llapis, cera, retoladors, aquarel·les, collage, ordinador, etc., i els guanyadors de cada categoria seran premiats amb 100 euros per adquirir material escolar. Les bases de la convocatòria, que cal seguir fil per randa, són en aquest enllaç al document adjunt a la notícia.

Més endavant es tancaran els detalls sobre el dia en què es comunicaran els guanyadors/ores i se'n farà l'entrega de premis. Esperem les vostres il·lustracions!

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC