XXVIIIè Concurs literari d’articles de divulgació de la psicologia: obert el termini de presentació d'articles

10-04-2017   |  Girona

El concurs premia articles literaris divulgatius de psicologia, l'autor/a del qual sigui un col·legiat/ada del COPC o un estudiant del grau de psicologia de les comarques gironines

La Delegació de Girona del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya convoca el XXVIIIè Concurs literari d’articles de divulgació de la psicologia, al qual poden participar els psicòlegs i psicòlogues col·legiats al Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya -en una primera categoria- i els estudiants de psicologia de les comarques gironines -en una segona categoria- que presentin un article original i inèdit que tracti sobre algun tema específic de qualsevol àrea de la psicologia.

Cal remarcar que les bases del concurs estableixen que l’article sigui literari, és a dir, que el concursant transmeti la seva visió particular i personal d’aquell aspecte de la psicologia que el seu article desenvolupa. No és, per tant, un article científic, sinó divulgatiu. La data límit de presentació dels articles és el 6 de juny de 2017.

La dotació econòmica del XXVIIIè Concurs literari d’articles de divulgació de la psicologia per als premis de cada categoria són:

Categoria de col·legiats/ades del COPC:

  • El primer premi, 600 euros
  • El segon premi, 400 euros
  • El tercer premi,  300 euros 

Categoria d’estudiants:

  • Un premi de 300 euros més la col·legiació al COPC durant un any 

 Podeu trobar més informació en les bases del concurs, clicant el pdf informatiu.

  Etiquetes: Girona , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC