La Fundació Galatea publica els resultats de l'enquesta voluntària feta per conèixer l’impacte de la crisi de la COVID-19 en psicòlegs i psicòlogues

02-11-2020   |  Barcelona

Podeu consultar els resultats de l'enquesta al document adjunt d'aquesta notícia. El COPC vol agrair la col·laboració a totes les persones col·legiades que hi han participat.

La Fundació Galatea, organització que té el COPC en el seu patronat, ha dut a terme un estudi per avaluar l’impacte de la crisi sanitària causada per la COVID-19 en la salut, estils de vida i condicions de treball dels psicòlegs i psicòlogues a Catalunya.

Per tal de poder fer la investigació, la Fundació Galatea sol·licitava la col·laboració de tots els col·legiats i col·legiades del COPC. Es tractava de respondre una enquesta, anònima, d’uns 25 minuts de durada. Des del COPC, ens fèiem ressò de la iniciativa i animàvem a tots els col·legiats i col·legiades a dir-hi la seva.

La Fundació Galatea ha fet públics els resultats d'aquesta enquesta i els exposa a través d'un document gràfic que podeu consultar prement aquí o a l'arxiu adjunt a la notícia. 

El Col·legi aprofita l'avinantesa per agrair-vos, un cop més, la participació en iniciatives com aquesta.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC