El COPC obre el termini per renovar la presència al Torn d’Intervenció Professional

02-11-2020   |  Barcelona

Els col·legiats i col·legiades que consten en el llistat de 2020 i no renovin la sol·licitud seran donats de baixa del llistat de 2021; el termini venç el 30 de novembre.

Fins al 30 de novembre, el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya obre el termini per presentar la renovació per l’any 2021 al Torn d’Intervenció Professional (TIP) per a col·legiats i col·legiades que ja en formen part perquè s’hi van donar d’alta en convocatòries anteriors.

Les llistes del Torn d’Intervenció Professional per 2021 sortiran dels psicòlegs i psicòlogues que es donin d’alta en l’actual convocatòria més les persones que renovin la seva participació. Per tant, és imprescindible que les persones que vulguin seguir constant al llistat l’any 2021 renovin la seva sol·licitud.

Tal i com està establert en la seva normativa:

  • No es podrà pertànyer al TIP de l’any 2021 si s’ha estat sancionat o sancionada amb inhabilitació en algun període de l’any 2020.

 

Les persones que vulguin renovar la sol·licitud han de fer arribar la següent documentació per continuar a les llistes:


  1. Notificació de l’interès a continuar formant part de les llistes (full annex degudament complimentat i signat). Abans del 30 de novembre.
  2. Full d’autorització per publicar les dades personals al web del COPC, a l’apartat llistat de psicòlegs i psicòlogues inscrits en actuacions forenses (únicament s’han de posar les dades que voleu que es publiquin i signatura). Abans del 30 de novembre.
  3. Justificant de 10 hores mínimes de formació continuada corresponents a l’any 2020. Abans del 30 de novembre.
  4. Justificant de la pòlissa de responsabilitat civil corresponent a l’any 2021. Abans del 31 de març de 2021.

 

Si en el termini establert el Col·legi no ha rebut cap resposta per part dels col·legiats i col·legiades que consten al llistat de 2020, el COPC entendrà que no és del seu interès continuar formant part de les esmentades llistes.

Les sol·licituds s’han de fer arribar al correu electrònic seccio@copc.cat, a l’atenció de Sandra Ballada, coordinadora de Seccions.

El Col·legi recorda que la inclusió o no en les llistes és totalment voluntària, i que des del moment en què un professional accedeix a aquestes llistes està subjecte a la possibilitat que sigui cridat per un òrgan jurisdiccional de l’àmbit on ha declarat la seva voluntat de treballar.

En cas que així sigui, la LEC únicament preveu que el perit pugui excusar-se d’acceptar el càrrec si al·lega una causa justa i el jutge o tribunal l’admet. Per això, el COPC us demana que, a l’hora de marcar els diferents partits judicials, realment tingueu la disponibilitat necessària i els coneixements adequats a l’objecte del dictamen, per tal que, si sou cridats per un òrgan judicial, pugueu acceptar l’encàrrec.

En aquest enllaç podeu consultar les preguntes freqüents amb relació al Torn d’Intervenció Professional.

  Etiquetes: Jurídica , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC