El COP organitza la 1ª Jornada Estatal sobre el Ejercicio Privado de la Profesión “Encontrando oportunidades, abriendo caminos”

29-10-2020   |  Barcelona

La jornada té lloc el 7 de novembre, per videoconferència, i les inscripcions ja són obertes.

La primera jornada sobre l'exercici privat de la professió que organitza el Consejo General de la Psicología de España té com a objectiu buscar un espai de trobada i reflexió sobre alguns reptes i inquietuds als quals s'enfronta la professió de la psicologia, tant quan algú comença com quan porta temps exercint-la des de l’àmbit privat. La 1ª Jornada Estatal sobre el Ejercicio Privado de la Profesión“Encontrando oportunidades, abriendo caminos” tindrà lloc el 7 de novembre, per videoconferència, en un programa només de matí que ja té les inscripcions obertes.

El desenvolupament d'aquesta jornada pretén ressaltar i donar rellevància a temes com l’intrusisme i la defensa de la professió, la regulació de la psicoteràpia i el desenvolupament de projectes i estratègies d'emprenedoria. Per a això, hi seran presents un grup de professionals experts amb una alta qualificació, no només derivada de el coneixement teòric, sinó també de la pràctica aplicada. Per part del COPC hi participaran els presidents de la Secció de Psicologia Clínica, de la Salut i Psicoteràpia, Carmen Ferrer, i de la Secció de Psicologia de les Organitzacions i del Treball, Francisco Solano Romero.

Per a més informació sobre el programa i per a inscripcions, premeu l’enllaç del web de la Jornada.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC