El Psiara renova la imatge del web i presenta l’edició maquetada de la revista per millorar l’experiència dels seus lectors i lectores

19-11-2020   |  Barcelona

La renovació de la revista sobre psicologia del COPC suposa un salt de qualitat que actualitza el Psiara de forma integral.

El Psiara s’ha renovat per complet per millorar l’experiència dels lectors i lectores de la revista sobre psicologia del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya. Després d’un intens debat de definició del projecte, s’ha renovat per complet el web, que es mantenia invariable des de 2012 i que s’havia anat quedant amb una imatge progressivament desactualitzada. Cal recordar que aleshores, el Psiara naixia com la revista digital que substituïa l’InfoCOPC, la revista del Col·legi que s’editava en paper i que s’enviava per correu a tots els col·legiats i col·legiades.

El degà del Col·legi presenta el nou Psiara en el seu primer article, un Psiara que genera una capçalera web i una revista maquetada d’edició en línia amb una imatge actual, i que fa molt més agradable i facilita la lectura dels seus continguts.

Podeu consultar el nou web del Psiara en aquest enllaç, i llegir la primera edició maquetada de la revista en aquest segon enllaç. L’hemeroteca de l’anterior PsiAra conserva tots els articles de 2012 a 2020, un cabal d’informació de gran valor, alguns articles del qual han tingut milers de lectures.

Esperem que gaudiu de llegir el nou Psiara que avui es presenta, ja sigui en la constant actualització del nou web (psiaracopc.cat) o en l’edició quadrimestral de la revista maquetada.

  Etiquetes: Institucional , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC