El servei de Biblioteca del COPC modifica els seus horaris d'atenció presencial com a mesura preventiva davant la COVID-19

26-10-2020   |  Barcelona

Llegiu la notícia per a saber els detalls del nou horari d'atenció presencial i l'afectació en les gestions habituals d'aquest servei col·legial.

El servei de Biblioteca del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, com a mesura preventiva i atenent les recomanacions sanitàries davant la pandèmia de la COVID-19, modifica el seu horari d’atenció presencial. A partir de dimarts 27 d'octubre i fins a nou avís, l'horari d'atenció presencial de la Biblioteca serà: 

  •  Dimarts i dijous de 10 a 16 h 

Us recordem que per a dur a terme devolucions no cal cita prèvia i que les podeu fer en els dies i horari indicats. Si ho preferiu, podeu enviar els teus documents a través d’una missatgeria indicant els dies i horaris d’obertura de la Biblioteca del COPC. 

Us agrairem retorneu els documents dins els terminis establerts ja que, des del servei de Biblioteca, s'han de dur a terme les tasques de desinfecció i hi pot haver altres companys esperant poder-ne fer ús. També podeu gestionar les pròrrogues a través de la vostra àrea privada a l’espai la Meva Biblioteca (per a tests, programes i jocs disposeu d'una sola pròrroga i, per als llibres, de fins a 3 pròrrogues, sempre i quan no hi hagi reserves per part d’altres persones). En cas que el sistema us assigni una data de devolució que no sigui en dimarts o dijous, preguem ho tingueu en compte per a les devolucions i, si rebeu notificacions automàtiques, no les tingueu en compte. 

Us recordem que podeu seguir agafant documents en préstec amb reserva a través del catàleg en línia i que us donarem cita prèvia en cas que els vulgueu recollir de forma presencial. 

D'altra banda, us informem que les correccions en modalitat presencial i la consulta a sala resten aturades fins a nou avís.

El servei seguirà funcionant amb atenció telefònica i virtual en horari habitual de dilluns a dijous de 9 a 19 h i divendres de 9 a 15 h.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC